Rectorul Universităţii Constantin Brâncoveanu a cerut mobilizarea studenţilor săi

de | 9.10.2013 20:42 | Actualitate

Săptămâna trecută s-a dat startul unui nou an de studiu la Universitatea Constantin Brâncoveanu. La evenimentul desfășurat în sala Aula Magna au dat curs invitației rectorului Ovidiu Puiu o serie din oficialitățile județului în frunte cu președintele Consiliului Județean, Constantin Nicolescu, primarul Tudor Pendiuc, subprefectul Ion Burnei şi  inspectorul şcolar general adjunct Dumitru Tudosoiu.
Fiecare dintre cei menționați au avut multe sfaturi și numai cuvinte de laudă pentru studenții universității. Într-o atmosferă de gală, însoțită de acordurile imnului acestei instituţii de învăţământ superior privată s-au aflat și o parte din cei 1000 de boboci care s-au înscris în total la centrele Universității Constantin Brâncoveanu din Piteşti, Brăila şi Rm. Vâlcea. La deschiderea noului an școlar a participat și Alexandru Puiu, primul rector al Universității și tatăl actualului rector.
Universitatea Constantin Brâncoveanu a luat naștere în anul 1991 fiind una din universitățile cu grad mare de importanță pe plan internațional și care a obţinut, în urma evaluării instituţionale, „calificativul grad de încredere ridicat”. Rectorul Ovidiu Puiu a atras atenția viitorilor studenți că ceea ce vor face în viață depinde numai de ei, că nu e de ajuns doar să termini o facultate, ci și să fii serios, să știi ce vrei în viață și să fii cât mai ambițios: „Începem un nou an universitar sub semnul optimismului, într-un context socio-economic mai dificil decât de obicei. Vreau totodată să le transmit un mesaj de mobilizare tuturor studenţilor universităţii, să-i avertizez că simpla absolvire a studiilor universitare nu garantează succesul pe piaţa muncii dacă nu e însoţită de o atitudine proactivă, de iniţiativă şi dorinţă de afirmare, de seriozitate”, a subliniat rectorul universităţii, prof. univ. dr Ovidiu Puiu. C.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole