Web Analytics

Reacții la proiectul toaletei de 135.000 euro de la Ștefănești

de | 28.02.2019 13:42 | Actualitate

După ce, săptămâna aceasta, consilierii locali de la Ștefănești au votat, în unanimitate, proiectul „ DALI (documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie) amenajare grup sanitar în incinta grădiniţei Izvorani în oraşul Ştefăneşti“, investiţie evaluată la 645.726,40 lei ( 135.000 euro), au apărut și discuțiile cu privire la suma uriașă prevăzută pentru o asemenea investiție.

Și, în ciuda explicației dată de primărița Jenica Dumitru, potrivit căreia  „Din cauza stadiului ridicat de degradare în care se află gradinița de la Izvorani, se va aloca suma de 130 000 euro pentru reparații (reabiltari, consolidari), precum si pentru amenajarea curtii, cat si a locului de joacă. Vorbim de o clădire veche, care datează din 1950. Sumele pentru lucrări au fost alocate în urma unui raport de expertiză amanunțit, realizat de catre specialiști în domeniu. Având in vedere că este vorba despre copii, nicio investitie nu este prea mare”, unii localnici și-au manifestat indignarea pe pagina de Facebook.

„Toaleta de 120000 euro. Bravos primaria Stefanesti” , a postat Radu Get pe pagina de Facebook a instituției.

„Mai bine faceti una noua la asa buget….”, a scris și Căpățînă Gica, pe aceeași pagină.

Primărița spune însă că ar urma să fie reabilitată întreaga cladire,  deși în hotărârea de consiliu nu sunt detaliate aceste aspecte: „toaleta va fi în interior și se va construi un loc de joacă. Toate acestea sunt incluse în sumă!”, explică edilul.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii