Web Analytics

Reacția Arhiepiscopiei la articolul din Jurnalul despre preotul care își blesteamă vecinii și îi bombardează cu petarde

de | 28.04.2022 21:49 | Actualitate

„Urmare apariției în ziarul Jurnal de Argeș, nr. 1447 din ziua de 27 aprilie 2022, a articolului intitulat: Preot reclamat de vecini că îi bombardează cu petarde și afumă cu tămâie, cu referire la unele acuzații aduse preotului Loghin Vasile, coslujitor la Parohia Maica Precista din Municipiul Pitești, Județul Argeș, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului face precizarea că în această privință este vorba de o neînțelegere între vecini.

Citește și Scandal cu filmări şi acuzaţii din cele mai grave. Preot reclamat de vecini că îi bombardează cu petarde şi afumă cu tămâie

Cu toate acestea, deși nu sunt reclamate aspecte din activitatea desfășurată de preotul menționat anterior în cadrul parohiei unde slujește, întrucât misiunea slujitorului Domnului este o permanentă lucrare în societate și în familie, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului efectuează o cercetare internă în cazul preotului Loghin Vasile, iar dacă cele sesizate se confirmă, vor fi dispuse măsurile care se impun, în conformitate cu prevederile regulamentare bisericești.Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *