Web Analytics

Răzvan Tunaru, manager sportiv la FC Argeş: „Victoria cu Unirea Dej fără trei puncte la Alexandria nu prea are valoare”

de | 22.09.2023 19:05 | Actualitate, Home, Sport

Despre victoria cu Unirea Dej, despre următoarele întâlniri din campionat, despre antrenorul principal și despre situația jucătorilor accidentați am vorbit cu Răzvan Tunaru, managerul sportiv de la FC Argeș.
„Până la urmă a venit și victoria. Cu Unirea Dej am făcut un joc mai bunicel decât până acum. A fost și perioada aceasta de pauză de două săptămâni în care am putut să ne mai liniștim și să ne pregătim mai bine decât până acum. S-a văzut altă atitudine din partea jucătorilor și, drept dovadă, am reușit să înscriem și repede, în minutul 6, și spre finalul reprizei, când am marcat golul doi; în acel moment s-a cam încheiat treaba. Nu vreau să-i laud prea tare pe jucători, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că drumul este lung. Victoria cu Unirea Dej fără trei puncte la Alexandria nu prea are valoare. Toate meciurile sunt grele, toate echipele joacă cu ambiție mai ales când știu că se confruntă cu FC Argeș, dar sper să fim conștienți și în continuare să ne pregătim cum trebuie să putem să câștigăm cele două jocuri, cele cu Alexandria și Șelimbăr.

Câștigând cele două jocuri, intrăm pe linia bună spre play-off, pentru că, în primul rând, noi trebuie să ajungem în play-off ca să ne putem bate în continuare pentru promovare în Liga I. Dar numai prin muncă, numai prin dăruire și, bineînțeles, printr-un joc bun putem să rezolvăm aceste probleme. În privința antrenorului principal vă pot spune că vom continua cu Eugen Beza. Au fost discuții cu alți antrenori atunci, la început, după plecarea lui Pelici, iar acum am rămas cu Eugen Beza, antrenor principal și cu antrenorii secunzi Paul Ciobanu și Eugen Anghel. În privința accidentărilor, pot spune că îi avem pe Mihalici și Balgiu, care, după părearea medicilor, două luni de zile nu vor juca, și pe Bertrand, care are o întindere, face antrenament separat, dar sper să intre cât mai repede în programul echipei”, ne-a declarat Răzvan Tunaru.

Citește și Răzvan Tunaru: „Cred că jucătorii sunt prea apăsaţi la momentul acesta”

Citește și Răzvan Tunaru, manager sportiv FC Argeş: „Încercăm să construim o echipă cu 99% jucători români, în principal tineri”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *