Web Analytics
scris vineri, 08.09.2023

Răzvan Tunaru: „Cred că jucătorii sunt prea apăsaţi la momentul acesta”

Cum comentați faptul că au trecut cinci etape și FC Argeș nu a cunoscut victoria?

– Nu am nicio explicație de ce nu am putut câștiga și noi un meci. Nu o dau pe ratările pe care le-am avut, pentru că și cu Metaloglobus am ratat cu poarta goală, am dat mingea în bară. Nu pot să o dau nici că suntem ghinioniști. Din păcate, nu prea am cuvinte să vă explic prea mult. Probabil că jucătorii sunt un pic prea apăsați. Trebuie muncă mult mai multă și sper că prin întreruperea aceasta de campionat să punem pregătirea fizică la punct pentru că, după părerea mea, suntem un pic cu pregătirea în urmă. Dacă se putea realiza mai mult din acest punct de vedere, eu zic că altfel erau rezultatele. Dar, știți cum e, am început rău, s-a mers pe meciuri egale, am pierdut și meciul cu Chindia Târgoviște și cred că jucătorii sunt prea apăsați la momentul acesta. Poate în aceste două săptămâni de pauză să ne deconectăm, să ne pregătim mult mai bine și începând cu meciul cu Unirea Dej să spargem ghinionul acesta, să venim cu prima victorie pentru că asta ar fi cam ultima șansă. Iar după aceea să o ținem în continuare numai din victorie în victorie, pentru că timpul este scurt, nu se joacă tur-retur.

Răzvan Tunaru: „Cred că jucătorii sunt prea apăsaţi la momentul acesta”

„Cred că i-am privit prea de sus pe cei de la Bihor…”

Mai mult decât atât, în această perioadă a venit și înfrângerea din Cupa României. Cum vă explicați?

– Cred că i-am privit prea de sus pe cei de la Bihor, am încercat și alte variante de alcătuire al primului unsprezece. Din păcate, am luat un gol foarte ușor… Când se joacă cu FC Argeș, toată lumea se mobilizează, apare elanul jucătorilor de la echipele mai mici. Iată că mobilizarea lor și-a spus cuvântul. Dar eu o dau pe prea multe ocazii de gol și pe prea-prea multe ratări. Am avut bări, Turda este la a treia bară pe care o dă, la alții a mușcat bara și s-a dus în poartă, la noi, nu. Ce a fost trebuie uitat, săptămânile acestea trebuie o pregătire exemplară, liniște la echipă și eu zic că vom avea altă față la meciul cu Dej.

Citește și Răzvan Tunaru, manager sportiv FC Argeş: „Cu experienţa şi tinereţea acestor jucători, sper să ne vedem la anul în Liga I”

„La momentul actual se merge pe aceeași bancă tehnică, dl Beza, dl Ciobanu, dl Anghel”

Care este situația antrenorului principal?

– La momentul actual se merge pe aceeași bancă tehnică, dl Beza, dl Ciobanu, dl Anghel.

Sunt discuții cu alți antrenori?

– Au fost discuții cu Alexa, cu Dică… Să vedem ce se hotărăște și la forurile superioare.

Se vorbește despre aducerea unui psiholog la echipă. Ce ne puteți spune despre acest lucru?

– Am avut psiholog și în perioada de pregătire. Nu s-a vorbit acum despre acest lucru, nu psihologul este problema, ci rezultatele. Eu zic că totul depinde numai de jucători, ei sunt singurii care pot să iasă din această situație. Am stat de vorbă cu ei și le-am explicat această chestiune și ei sunt de aceeași părere că nu are cine ce să le facă, decât ei… Jucătorii trebuie să fie conștienți că dacă se pregătesc și dacă sunt liniștiți, rezultatele o să înceapă să vină. Nu știu ce mare lucru ar putea să facă și un psiholog acum.

Citește și Răzvan Tunaru, manager sportiv FC Argeş: „Încercăm să construim o echipă cu 99% jucători români, în principal tineri”

„Turda și Tofan, deși au cerut să plece, rămân la echipă”

Turda și Tofan am înțeles că au cerut să plece…

– Au fost momente când au venit și au cerut să plece să joace la Liga I, li s-a explicat problema că nu pleacă, că rămân în continuare la echipă, au înțeles și nu mai este nicio problemă de plecare a celor doi fotbaliști. Au fost și multe zvonuri care au fost amplificate de mulți din jurul lor. S-a încheiat perioada de transferuri, nu a cerut nimeni transferul lor, nu le-am dat hârtii la mână, deci rămân în continuare la echipă.

Cum este cu Garita? Fotbalistul este dat în judecată de club?

– Nu am primit încă hotărârea finală de la FIFA, se judecă și vom vedea ce se va hotărî. Nu știm cum vor judeca cei de la FIFA, dar întotdeauna FIFA apără jucătorii, nu numai pe cei străini, ci și jucătorii români, când au astfel de probleme, sunt apărați la fel. Acum, cine judecă și cum judecă, numai de ei depinde.

Citește și Metaloglobus – FC Argeș 1-1. Piteștenii rămân fără victorie în campionat

„Sponsorii sunt în continuare alături de noi”

Se mai vorbește că există posibilitatea să mai plece din sponsori, având în vedere că echipa nu are rezultate. Care este situația?

– Nu. La momentul de față, cei care au fost alături de echipă sunt și în continuare. Deci, nu s-a pierdut nimic și le mulțumim.

Probleme în cadrul lotului? Accidentări?

– Da. Balgiu s-a accidentat, a făcut entorsă și cred că minim o lună de zile va fi în afara lotului. Mihalici, care a fost operat la umăr, sperăm că Răuță, care a fost și el accidentat cu entorsă, să intre în program normal. Boboc, care și el a fost accidentat, a avut o întindere și sperăm să reintre în programul echipei. Dar pe Mihalici și Balgiu, cred că minim 60 de zile, nu o să-i avem.

Citește și Memorialul „Georgel Ziguli”, la Pitești Arena. FC Argeș Basketball își prezintă lotul

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...