Web Analytics
scris joi, 29.12.2022

Răzgândirea răzgândirii revine la Câmpulung

După episodul cu „azi tăiem teii de pe bulevard”, „mâine nu-i mai tăiem” și după alte câteva asemenea, un nou caz de (răz)gândire profundă a administrației din Câmpulung a apărut înainte de sărbători. În a cincea ședință de consiliu convocată în decembrie, s-a aprobat propunerea ca o clădire cunoscută în ultimul timp ca fiind Casa Pensionarilor (foto) să devină sediu al Bibliotecii Municipale.

Răzgândirea răzgândirii revine la Câmpulung

A fost a treia destinație propusă sau aprobată a imobilului preluat în administrare de la Consiliul Județean Argeș. La prima strigare a bugetului pe 2022, acea clădire urma să devină Clubul Elevilor. S-au prevăzut în acest scop 50 de mii de lei pentru realizarea unui studiu de fezabilitate.
Dar, după o rectificare bugetară de vară, Clubul Elevilor a fost schimbat cu Centru Cultural. Iar mai zilele trecute, Centrul Cultural a dispărut și a lăsat locul bibliotecii. Studiul de fezabilitate a ratat anul acesta, deși suma prevăzută nu a fost schimbată în urma răzgândirii.
C.I.B.

Citește și Primăria Câmpulung, bună de plată pentru un alt angajat disponibilizat

Citește și Ţâroiu, Patapievici, Măgeanu şi turcii de la Grulen, pe lista datornicilor la Primăria Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...