Web Analytics

Primăria Câmpulung, bună de plată pentru un alt angajat disponibilizat

de | 27.10.2022 12:55 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Municipalitatea câmpulungeană pierde în continuare procesele declanșate de angajații nemulțumiți de reorganizarea aparatului propriu al primarului. După cazul Marcel Pârșan, angajatul de la Protecție Civilă dat afară și reangajat prin hotărâre a instanței, săptămâna trecută un alt salariat al Primăriei a câștigat definitiv procesul declanșat împotriva Câmpulungului și primăriței. Concediat în martie 2021 după desființarea postului, Gabriel Corleanu s-a adresat instanței de judecată, contestând decizia de concediere. În februarie a avut câștig de cauză la Tribunalul Argeș, în această lună a câștigat și în faza apelului, la Curtea de Apel Pitești. Reintegrat deja pe postul deținut anterior, reclamantul trebuie să primească și despăgubiri constând în salariile neprimite pe perioada disponibilizării.

Peste zece procese au fost inițiate după modificarea organigramei Primăriei Câmpulung, la începutului anul 2021, cu consecința concedierii mai multor angajați. Cele mai multe au ca obiect contestarea măsurilor privitoare la Serviciul Poliție Locală.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Încă un proces pierdut de Primăria Câmpulung. Un salariat de la Protecţia Civilă a fost reangajat pe post

Citește și Culisele „divorţului” de la Primăria Câmpulung. Cum s-a ajuns de la „Discut doar cu domnul Zaharia” la ”Nu fi mitocan!”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *