Web Analytics
scris duminică, 22.10.2023

Rareș Bogdan, șocat că Marcel Ciolacu are pantofi de 1500 de euro

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a fost întrebat în emisiunea Insider politic ce îşi cumpără de 100 de lei, după ce, în urmă cu o săptămână, premierul Marcel Ciolacu a postat pe Facebook un bon de cumpărături pentru a arăta ce şi-a putut cumpăra cu 100 de lei, atrăgând numeroase critici şi ironii. ”Roşii, brânză de la sibienii mei, pâine şi untură, unsoare, cum se zice în Ardeal. Nu ştiu ce a luat Ciolacu, dar ştiu un singur lucru: în politică trebuie să fii foarte atent, că poţi să cazi în ridicol extrem de rapid. Trebuie să aibă grijă! Eu atât îi spun, cu simpatie: Domnule, ai grijă! Vi-l amintiţi pe Adrian Năstase în cizme de cauciuc şi în vestă? Nu încerca să fii ceea ce nu eşti”, a spus Rareş Bogdan la Prima TV.

Rareș Bogdan, șocat că Marcel Ciolacu are pantofi de 1500 de euro

Citește și: Condamnat penal şi trimis în judecată de DNA pentru fraude cu fonduri UE, un om de afaceri oferă consultanţă din bani PNRR unui spital din Argeş


Rareş Bogdan a declarat că nu are pantofi de 1.500 de euro, aşa cum poartă liderul ”socialist” Marcel Ciolacu. ”Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro. Să-şi cumpere nişte galoşi!”, a recomandat Rareş Bogdan, informează News.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *