Web Analytics
scris joi, 15.02.2024

Rareş Bogdan şi Alina Gorghiu au fost la pas prin Argeş

Europarlamentarul și prim vice-președintele PNL Rareș Bogdan a venit sâmbătă, 10 februarie, în Argeș, invitat de ministra Justiției și președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu. Vizita a coincis și cu lansările celor doi tineri candidați liberali, Gabriel Gheorghe Tudor la Costești și antreprenorul Dumitru Roland Florian la Albota. La întâlnirile de sâmbătă s-au mobilizat și prefectul Radu Perianu, senatorii Ion Popa și Dănuț Bica.

Rareş Bogdan şi Alina Gorghiu au fost la pas prin Argeş

Rareș Bogdan îl propune pe Radu Perianu candidat la Consiliul Județean

Rareș Bogdan a vorbit, printre altele, despre câți bani a dat România Uniunii Europene, afirmând că „am primit 94 de miliarde euro și contribuția noastră este de 26 de miliarde. Mai bine de două treimi din acești bani au rămas în investiții”.
Rareș Bogdan a tratat și subiectul referitor la un document prin care liderii filialelor județene PNL vor fi obligați să candideze, în funcție de situație, fie pentru postul de președinte al Consiliului Județean, fie pentru cel de primar de municipiu. Rareș Bogdan a spus că această hotărâre trebuie văzută în functie de situații și că decizia aparține fiecărei filiale, decizie pe care o prezintă ulterior Biroului Permanent Național și conducerii executive PNL.

„A fost o hotărâre luată de Biroul Permanent al PNL, la propunerea unor colegi. A fost luată corect și explicată în Biroul Permanent Național, în schimb, când a fost transmisă pe hotărârea care a ajuns în filiale, ea nu a fost completată cu toate amănuntele și a fost trecută cu «în funcție de situații». Sigur că s-au născut foarte multe discuții legate de candidaturi. Înseamnă că acolo unde există președinți (liberali) în funcție, adică 17 județe, respectiv primari de municipiu, acolo nu atinge nimeni nimic, rămân pe poziții. În cazul Argeșului avem un candidat desemnat pentru municipiul Pitești, dl Mihai Coteț, și organizația are opțiunea de a-și alege un candiat pentru poziția la Consiliul Județean. Organizația poate să meargă pe mâna oricui, eu cred că avem un prefect foarte bun care deja e cunoscut la nivelul județului și deja a venit cu un proiect pentru Argeș. Așa că nu există obligația unui președinte de filială care are o soluție, fie că se numește Gorghiu la Argeș, de a candida”, a declarat Rareș Bogdan în timpul conferinței de presă de la Pitești.

Citește și Alina Gorghiu: „ADR Sud-Muntenia a inclus un criteriu care dezavantajează mediul economic din Argeș”

Citește și Alina Gorghiu, despre varianta de a candida la şefia CJ Argeş: „Dacă o să-mi ceară partidul să fac asta, sigur, n-am nicio problemă”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *