Web Analytics
scris joi, 30.03.2023

Rareș Bogdan: „Cea mai rușinoasă zi de când am intrat în nenorocita asta de politică”

Europarlamentarul Rareș Bogdan s-a declarat revoltat după atitudinea colegilor săi din Parlament. Liberalii, alături de cei de la PSD, au înviat OUG 13 și pragul pentru abuz în serviciu, potrivit realitatea.net.

Rareș Bogdan: „Cea mai rușinoasă zi de când am intrat în nenorocita asta de politică”

Citește și: Realitatea PLUS. De ce tace Grindeanu după ce DNA a dat buzna peste rechinii de la Aeroportul Otopeni

Ieri a fost cea mai rușinoasă zi de când am intrat în nenorocita asta de politică, în urmă cu patru ani. Nu credeam că voi trăi să văd cum OUG 13 este reinventată cu concursul propriului meu partid, PNL. O mizerie fără seaman! Culmea e că principalii promotori și inițiatori din cadrul Coaliției de Guvernare stau pitiți și tac ticălos. Unii au inițiat si au insistat pe inițiere, alții au tăcut maiestuos si de neînțeles, doar ca să fie linișteee!!!!! Să o ia naiba de liniște! Vom muri politic în liniște, dacă continuăm așa! Unii au scris, iar soldățeii de teracotă au executat. Răul a fost făcut. La Bruxelles s-au aprins beculețele roșii, din nou.

Societatea Civilă și Presa au reacționat nervos și corect, înspăimântați pe bună dreptate. Un partid, plus un plecat din acel partid au fost readuși pe teren pe o temă preferată, singura în care sunt antrenați să combată. Toate acestea, cu un popor destul de mimetic, care privește de câteva zile bune la ce se întâmplă în Israel și în Franța. Moment perfect! Astept în continuare să scoată capul de la cutie adevărații promotori și inițiatori, să își ceară scuze sau pur și simplu să își explice demersul. Și încă ceva: pentru un om de rând, simplu, cu resurse modeste de existență, pragul de 9.000 lei este mare! Foarte mare. Nesimțit de mare. Adică abuzul care produce o pagubă de 8.999 lei nu mai este abuz?

Faptul că CCR se dovedeste încă o dată ticăloasă nu mai este o surpriza pentru nimeni. De două ori a anulat demersul tăierii pensiilor speciale în 2020, cu largul concurs al Avocatului Poporului, apoi a introdus obligativitatea unui prag la HOȚIE, un prag ce urmează a fi stabilit în Parlament. Tare! Excepțional. Ca la noi, la nimenea”, a transmis Rareș Bogdan, citat de realitatea.net.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită