Web Analytics

Realitatea PLUS. De ce tace Grindeanu după ce DNA a dat buzna peste rechinii de la Aeroportul Otopeni

de | 28.03.2023 22:50 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a intrat iar în colimatorul presei după descinderile DNA care au avut loc la Aeroportul Internațional Otopeni. Jurnalista Anca Alexandrescu, de la Realitatea PLUS, susține că este greu de crezut că o afacere de sute de milioane de euro s-ar fi derulat fără știrea acestuia.

Citeşte şi: Direcţia Silvică a pierdut procesul cu proprietarul care se învecina pe Transfăgărăşan cu ex-deputatul Radu Vasilică

Chiar și dacă, inițial, ar fi fost așa, tăcerea lui Grindeanu sugerează că în spate se ascund interese foarte mari, a mai afirmat realizatoarea emisiunii „Culisele Statului Paralel”.

Marți, 28 martie, au avut loc verificări la Aeroportul Otopeni, într-un dosar instrumentat de DNA. Potrivit surselor Realitatea PLUS, ar fi vorba despre licitații pentru spații comerciale. La Parchet sunt și anchete legate de interesele pe care le au anumiți oameni de afaceri în vânzarea celor 10 procente pe care statul român le deține, prin Compania de Aeroporturi, la Romprest. 

În cadrul emisiunii, Anca Alexandrescu s-a întrebat “cum este posibil ca una dintre firmele ce deține lanțul de magazine din Aeroportul Otopeni să participe la realizarea caietului de sarcini?”, prin decizie a justiției, dar cu un aviz favorabil al Agenției Naționale pentru Achiziții Publice. Citeşte tot articolul pe realitatea.net.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Tace pentru ca Grindeanu este un politician corupt care face parte din cel mai corupt partid din Romania si anume PSD ! Ai priceput ?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *