Web Analytics

Ramona Simion a preluat atribuţiile de secretar la Câmpulung

de | 20.06.2018 21:14 | Politica si Administratie

01 PrimariaCampulung# E favorita primarului și a fost cooptată anul trecut într-un proiect UE ce i-a adus în plus 5425 lei la salariu

Exact după cum anticipasem, la Câmpulung se pregăteşte terenul pentru ca una dintre ultimele achiziţii în rândul funcţionarilor să ia locul de secretar deţinut de Nicolae Ghinea până luna trecută. Ramona Simion, fost secretar la Primăria Bughea de Sus, venită prin transfer, anul trecut, la Câmpulung şi intrată în „pole position” ca şefă de Personal, a fost desemnată de primarul Liviu Ţâroiu să preia atribuţiile de secretar până la organizarea concursului pe post. Asta deşi opoziţia liberală câmpulungeană susţine că locul trebuia să îi revină şefei de la Juridic, Emiliea Ilie, disputa făcând şi obiectul unei sesizări adresate Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.
Ramona Simion a fost cooptată anul trecut şi în echipa de implementare a proiectului „Schimbă-ţi viitorul! Dezvoltarea socială şi economică a persoanelor defavorizate din zona de nord a Municipiului Câmpulung”, finanţat cu aproape 17 milioane de lei, cu consecinţa unui beneficiu în plus la salariul de 5.425 de lei.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii