Raed Arafat: “E posibil să oprim de tot circulația tirurilor pe anumite porţiuni de drumuri”

de | 28.01.2023 14:34 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decretat, sâmbătă, stare de alertă în județul Vrancea din cauza ninsorii și a viscolului. Totodată, șeful DSU, Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, la Antena 3 CNN, că există posibilitatea să fie oprită circulaţia tirurilor pe anumite porţiuni de drumuri, mai ales că sunt mai multe drumuri unde accesul este restricţionat deja.

Citește și: A murit actorul Mihai Bica, “vocea călugărului Arsenie Boca”. Avea doar 59 de ani

“În cazul în care continuă viscolul, este posibil ca TIR-urile şi maşinile de tonaj mare să nu le mai lăsăm deloc să treacă pe aceste drumuri, să le oprim unde în grupuri, până se rezolvă problema, până sunt deszăpezite drumurile. Trebuie să se înţeleagă că în timpul viscolului este foarte greu să se deblocheze drumul, pentru că zăpada ajunge din nou pe drum”, a anunţat Arafat.

Citește și: Video. Copaci căzuți pe Transfăgărășan

Circulația rutieră a fost închisă, sâmbătă dimineața, pe mai multe drumuri naționale din Buzău și Vrancea, din cauza ninsorii viscolite. De asemenea, pe mai multe sectoare de drum, sunt restricții de tonaj. Porturile sunt închise din cauza vremii, iar pe autostrăzile A1, A2 și A3 ninge.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *