Web Analytics

Video. Copaci căzuți pe Transfăgărășan

de | 28.01.2023 10:24 | Actualitate, Home

Pompierii au avut mai multe intervenții pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe drumuri. În jurul orei 10, un echipaj de la Detașamentul Curtea de Argeș s-a deplasat pentru a interveni alături de cei de la Drumuri Naționale pe Transfăgărășan, la degajarea copacilor căzuți.

În jurul orei 9, un copac a căzut pe acoperișul unei case din municipiul Câmpulung, pe DN 7, în zona Peco Petrom, la ieșirea din Câmpulung spre Pitești.

După ora 9, pompierii s-au deplasat și în localitatea Băbana, unde au căzut un stâlp și copac pe DJ 731B, dar și în Mioveni, pe strada Viilor, unde erau brazi care prezentau pericol de cădere.

Citești și Argeș. Pompierii au intervenit la 16 evenimente provocate de vremea rea. Ce recomandă ISU Argeș

În jurul orei 8, pompierii au intervenit și în municipiul Pitești, pentru degajarea unor copaci căzuți pe varianta în Trivale-Găvana și pe strada Grigorești din cartierul Găvana, precum și pentru a asigura măsurile specifice în cazul unor cabluri căzute la pământ pe strada Nicolae Dobrin.

De asemenea, în această dimineață, un echipaj de pompieri s-a deplasat și în localitatea Moșoaia, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *