Web Analytics

QATAR 2022: Televiziunea de stat din China nu transmite imagini cu suporteri fără mască

de | 29.11.2022 17:30 | Actualitate, Bani europeni, Cultură, Politica si Administratie, Sport

Televiziunea de stat din China, CCTV, editează transmisiile partidelor de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, pentru a evita prim planurile cu suporterii fără măşti în tribunele stadioanelor.

Această măsură, care nu a fost confirmată oficial de CCTV, a fost luată în faţa unui val de comentarii pe reţelele de socializare din ţara asiatică, care evidenţiază acceptarea internaţională de a trăi cu Covid în afara graniţelor chineze.

Citește și: Marea Britanie va amenda companiile care nu elimină conţinutul online care încurajează persoanele să îşi facă rău

În momentul în care semnalul internaţional de transmisie arată imagini cu suporterii în tribunele stadioanelor, CCTV5, canalul de sport al entităţii chineze, începe să arate prim planuri cu antrenorii echipelor sau prezintă planuri largi din spatele porţilor.

Acest lucru duce la situaţii cum a fost cea a golului marcat de brazilianul Casemiro în meciul de luni cu Elveţia (1-0), când telespectatorii nu au putut vedea nicio reluare a golului.

Aceste modificări în ceea ce priveşte difuzarea internaţională, care sunt uşor vizibile atunci când tabela de marcaj dispare în timpul în care semnalele sunt deviate, au afectat iniţial doar meciurile vizionate de CCTV5, dar au ajuns să afecteze şi platforma de difuzare online Migu, celălalt serviciu oferit de CCTV5 pentru transmiterea Cupei Mondiale în China.

Articol preluat din bursa.ro

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *