Puterea şi Opoziţia au dănţuit la nunta Lucianei, fiica şefei de la Casa de Pensii

de | 26.08.2015 21:13 | Actualitate

Fiica Aidei Enache, directoarea Casei de Pensii Argeș, s-a căsătorit weekend-ul trecut. Mirii au avut ca invitați la fericitul eveniment foarte, foarte mulți tineri, asemeni lor, dar și câțiva politicieni și reprezentanți ai vieții publice din Argeș, în special prieteni ai socrilor mici.
Luciana are 25 de ani și este copia fidelă a frumoasei sale mame. Singurul copil al lui Eugen și Aidei Enache l-a cunoscut pe soţul său,  absolvent de Drept, în urmă cu 5 ani. Luciana a terminat arhitectura anul acesta şi lucrează la un cabinet de profil în Capitală. Tinerii miri  locuiesc în București. Cununia civilă a avut loc vinerea trecută în Ștefănești, la Vila Florica, iar cununia religioasă s-a ținut la Biserica Sfânta Vineri din Piteşti, naşi fiind Ema şi Răzvan Olteanu. Petrecerea cu 250 de invitaţi a avut loc seara, la hotelul Ramada din Piteşti, unde au dat curs invitației și câțiva dintre cei mai cunoscuți membri ai politicii, administrației, vieții publice și mediului de afaceri din județ. La mese au fost zărite, deopotrivă, Puterea și Opoziția, dintre nuntași făcându-se remarcați prefectul Mihai Oprescu, fostul subprefect Ion Burnei și senatorul Constantin Tămagă, dar și președintele PNL, Iani Popa sau fostul prefect liberal Cristian Soare, actual director al ITM Argeș.
Au mai fost remarcați, de asemenea, cel mai în vogă PSD-ist al momentului, Ion Mânzână, dar care nu a venit în calitate de politician, ci în primul rând ca prieten al socrilor mici și fost coleg la Direcția de Muncă Argeș, cu Aida Enache. Au fost prezenți și au făcut o puternică impresie fostul rector al Universității Pitești, actualul notar Ionel Didea, fostul polițist, actual om de afaceri Dan Săndulescu, dar și Adrian Iancu, patronul de la Silver Trading, coleg și asociat în firmă cu socrul mic, precum și Cristian Puiu, șef de Serviciu la Direcția de Finanțe, un vechi și statornic prieten al socrilor mici, familia Enache. O prezență cu adevărat insolită la nuntă a fost și stilistul Marius Mizdran, care a venit îmbrăcat într-o ținută care le-ar fi făcut invidioase și pe cele mai tari vedete de la Hollywood. Casă de piatră mirilor şi din partea noastră!
A.C.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii