Web Analytics

PSD Câmpulung Muscel, o organizație mereu deschisă

de | 2.04.2022 20:22 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputații Simona Bucura-Oprescu, președinte interimar al PSD Câmpulung Muscel, Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, alături de subprefectul Ciprian Neculăescu, au susținut azi o nouă conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Muscel.

În fiecare sâmbătă vor fi audiențe la sediul PSD Câmpulung Muscel, cu începere de la ora 13:00.

Citește și: Declarația comună a Comisiei Europene și a Statelor Unite privind securitatea energetică europeană

“Avem un #dialog permanent cu câmpulungenii. Eu și domnii deputați Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea vom acorda audiențe prin rotație. Sediul nostru este deschis în fiecare zi între orele 10:00 și 17:00. Preluăm problemele câmpulugenilor și găsim soluții pentru a le rezolva.” – deputat Simona Bucura-Oprescu. 

“În Câmpulung, PSD este o echipă care se bazează pe solidaritate, o echipă în slujba cetățenilor. Vrem să revitalizăm organizația și să găsim acei oameni cu spirit de învingător. Vrem să ajutăm Câmpulungul din toate punctele de vedere, inclusiv economic, să devină un oraș cu adevărat european!

Câmpulungenii sunt oameni de bază care aduc plus-valoare acolo unde activează!” -deputat Nicolae Pavelescu.

Citește și: „Primăria trebuie să plătească, dacă a făcut o eroare, şi bugetul trebuie să suporte 35 de milioane de euro, cât o fi costat blocul ăla”

“Suntem și vom fi în continuare alături de câmpulungeni. Încercăm să ducem problemele oamenilor în Parlament și să găsim soluții. Ne dorim ca municipiul Câmpulung Muscel să devină un oraș european, un oraș al tinerilor!” – deputat Remus Mihalcea.

Citește și: Exclusiv. Povestea elevei din clasa a VII-a care a făcut un copil cu unchiul ei. Directorul şcolii din Bradu a descoperit sarcina minorei: ”Mergea ca o femeie gravidă”

“Astăzi este o zi specială. Este Ziua Instituției Prefectului. Sunt onorat să lucrez în Instituția Prefectului, adaptabilitatea ajutându-mă în activitatea de subprefect. Principiul după care mă ghidez este cel al transparenței și voi fi mereu în slujba cetățenilor” – subprefect Ciprian Neculăescu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *