PSD Argeș și voluntarii, acțiune de ecologizare la Câmpulung

de | 9.04.2022 21:57 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Echipa PSD Câmpulung Muscel împreună cu voluntari au desfășurat o acțiune de ecologizare în minicipiu.
Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu transmite:

“Facem #curățenie la #Câmpulung_Muscel!


Citește și: Aparatură medicală din partea Nuclearelectrica pentru Spitalul din Mioveni

Facem curățenie la Câmpulung Muscel –
acesta este modul în care PSD acționează în acest minunat oraș de la poalele Mateiașului. Și, ca orice gospodar la venirea primăverii, organizația #PSD Câmpulung Muscel s-a ocupat astăzi, sâmbătă, 9 aprilie, de curățenie în sensul propriu al cuvântului.

Președintelui interimar al PSD Câmpulung Muscel, Simona Bucura-Oprescu, i s-au alăturat în acțiunea de ecologizare deputatul Nicolae Pavelescu, subprefectul Ciprian Neculăescu, consilierii locali Mirabela Manea, Gabriel Neacșu, Sergiu Cicu și mai mulți voluntari.

Echipa PSD a strâns sute de saci de gunoaie din zonele Pescăreasa și a Pasarelei peste Râul Târgului între strada C. Brâncoveanu și Bulevardul Ion Mihalache.

Citește și: Fundația Conservation Carpathia lansează Galeria virtuală! O expoziție dedicată Munților Făgăraș

“Este păcat că multe zone din Câmpulung Muscel, un oraș atât de frumos, sunt pline de gunoaie. Sunt gunoaie pe malul apei, sunt gunoaie pe rambleul căii ferate, sunt gunoaie în Râul Târgului. Prin acțiunea de astăzi încercăm să ne aducem contribuția pentru a avea un oraș cât mai verde, cu ape și aer cât mai curate. Câmpulungul merită mai mult! Vom continua astfel de acțiuni la Câmpulung!” – deputat Simona Bucura-Oprescu.

“Avem nevoie de un aer cât mai curat, vrem să avem cât mai multă curățenie în Câmpulung, din respect pentru natură, pentru că din natură ne tragem cu toți seva.” – deputat Nicolae Pavelescu.

Citește și: Patru biserici și produse gastronomice din Argeș beneficiază de finanțare prin PNRR


“Timp de o lună, în țara noastră se desfășoară campania “Curăţăm România!”. Aceasta îşi propune responsabilizarea şi implicarea activă a tuturor cetățenilor pentru formarea de atitudini şi percepţii privind protecţia mediului. Natura este locul de unde omul își ia energia. Ea are nevoie de noi. Haideți să trăim în armonie cu ea!” – subprefect Ciprian Neculăescu.

Mulțumim tuturor participanților la această acțiune!”

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed