Fundația Conservation Carpathia lansează Galeria virtuală! O expoziție dedicată Munților Făgăraș

de | 8.04.2022 23:27 | Actualitate, Cultura, Home

Fundația Conservation Carpathia va lansa prima expoziție virtuală din România dedicată exclusiv Munților Făgăraș. Galeria va cuprinde imagini și povești inedite cu frumusețile întâlnite în natură și în comunitățile locale din zona Munților Făgăraș. Navigarea în galerie se poate face utilzând săgețile de pe tastatură.

Citește și: Argeș. Și-a omorât bunicul în vârstă de 84 de ani

Galeria virtuală recreează cadrul natural al Munților Făgăraș și este formată dintr-un număr de 7 săli tematice, unde utilizatorii pot avea parte de o experiență inedită, asemenea unui tur prin marile muzee ale lumii, doar că acum aceștia se pot plimba pe cărări de munte, pot vizualiza diverse flori, animale sălbatice și râuri. De asemenea, fiecare imagine din galeria virtuală ascunde câteva surprize audio sub forma unor povestiri.

Galeria virutală dedicată Munților Făgăraș va putea fi accesată cu doar un singur click pe acest link: www.carpathia.org/galerie-virtuala/

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole


Loading RSS Feed