Web Analytics
scris joi, 26.10.2023

Protest în Argeș, la Casa de Pensii. Motivul: salariile angajaților sunt prea mici în raport cu munca depusă!

Angajații Caselor Județene de Pensii (peste 23 de astfel de instituții) cer salarii mai mari și spun că veniturile lor trebuie să ajungă la nivelul celor de la Casa Națională de Pensii.

Protest în Argeș, la Casa de Pensii. Motivul: salariile angajaților sunt prea mici în raport cu munca depusă!

Citește și: Primăria Piteşti se mută la fostul Centru de Calcul, în locul Consiliului Judeţean

Și angajații de la Casa Județeană de Pensii Argeș au ieșit joi, 26 octombrie, la protest. Nemulțumirile lor sunt legate de faptul că salariile sunt mult prea mici în raport cu munca pe care o depun.

Ei susțin că de aproape șapte ani veniturile lor salariale nu au mai fost majorate, iar acest lucru i-a adus în imposibilitatea de a se mai descurca. Totodată, aceștia cer salarii la fel sau cel puțin egale cu ale angajaților Casei Naționale de Pensii și, de asemenea, să poată beneficia de o mărire salarială așa cum, în urma protestelor efectuate de angajații din subordinea Ministerului Finanțelor, ei au reușit să o primească. 

Chiar și cu acest protest, activitatea la ghișeele cu publicul nu a fost afectată, însă angajații Casei de Pensii susțin că, dacă, guvernanții nu vor ține cont de acțiunea lor, aceasta va fi repetată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *