Web Analytics
scris marți, 12.03.2024

Protecția Consumatorilor – controale în toate benzinăriile OMV-Petrom din țară

Protecția Consumatorilor a demarat o acțiune de control la nivel național în benzinăriile OMV-Petrom. ANPC verifică dacă românii sunt păcăliți la pompă.

Protecția Consumatorilor – controale în toate benzinăriile OMV-Petrom din țară

Citește și: Procurorul Daniel Horodniceanu a scăpat definitiv de orice sancțiune după scandalul cu polițiștii care l-au oprit în trafic


Inspectorii ANPC verifică, în primul rând, modul de calibrare a pompelor, urmărind cantitatea netă de combustibil care este vândută clienţilor. De fapt, este vorba de concordanţa dintre ceea ce apare pe bon şi ceea ce este în rezervor. De asemenea, ei efectuează contoale şi în magazinele staţiilor de alimentare, atât în ceea ce priveşte produsele alimentare, cât şi nealimentare.

Citește și: Începe renovarea energetică a clădirii Primăriei Pitești


Conform declaraţiilor pe care preşedintele ANPC, Horia Constantinescu, le-a făcut la Antena 3 CNN, controalele ANPC sunt în derulare şi până la acest moment a fost sistată activitatea la 10 staţii de alimentare cu combustbil. „Controalele vizează compania, atât varianta austriacă, dar și varianta românească, adică Petrom – OMV. Este verificat modul în care acestea își desfășoară activitatea, plecând de la siguranța alimentării cu combustibil, până la modul în care este comercializat. Înțeleg, cel puțin în această fază intermediară, că la acest moment peste 10 stații au fost oprite temporar de la prestarea de servicii”, a spus Horia Constantinescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *