Web Analytics
scris marți, 12.03.2024

Începe renovarea energetică a clădirii Primăriei Pitești

Marți, 12 martie, a demarat proiectul de renovare energetică a sediului central al Primăriei Pitești, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. Cu o valoare totală de 11.255.117,53 lei (cu TVA), acest proiect va transforma sediul administrativ al municipiului într-o clădire modernizată din punct de vedere al eficienței energetice.

Începe renovarea energetică a clădirii Primăriei Pitești

Citește și: Etajul VI al Spitalului de Pediatrie Pitești a fost reabilitat. Ion Mînzînă: „Avem obligația să facem tot ce e posibil pentru sănătatea copiilor!”

Durata estimată a lucrărilor este de 12 luni, potrivit unui comunicat al Primăriei.

Iată obiectivele investițieri: termoizolarea pereților exteriori, refacerea termoizolației podului mansardei, înlocuirea tâmplăriei exterioare, restaurarea elementelor de patrimoniu, reparații la fațade, refacerea trotuarului, modernizarea pardoselilor și a finisajelor interioare, restaurarea balustradelor, înlocuirea corpurilor de iluminat, modernizarea grupurilor sanitare, instalarea unui sistem de ventilare cu recuperare de căldură și pompe de căldură, precum și instalarea de stații de încărcare pentru vehicule electrice.

Implementarea proiectului de renovare va contribui la reducerea consumului de energie și a emisiilor de carbon, precum și la îmbunătățirea confortului și a calității mediului de lucru, cu beneficii atât pentru angajați, cât și pentru cetățeni” – se mai arată în comunicat.

Timp de un an, Primăria Pitești va funcționa, în special, în clădirea fostului Centru de Calcul.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *