Web Analytics

Propunerea părintelui Calistrat: 10% din câştigul de la nuntă ar trebui dat Bisericii

de | 23.07.2023 11:45 | Actualitate, Home

Părintele Calistrat spune că românii ar trebui să dea bisericii 10% din tot ce câştigă la o nuntă. Părintele a explicat ce însemna în trecut „zeciuiala” şi cum românii s-au îndepărtat treptat de cele sfinte şi au început să-l ia pe Dumnezeu „de prost”.

Citește și: Modificări majore privind salariile din România. Sporurile și bonusurile bugetarilor ar putea să dispară


„Ai citit în Scriptură ce înseamnă zeciuiala? Că 10% din ce câștigi trebuie să dai la biserică? Da, ei, acuma, mă ascultă-mă: cât a costat rochia miresei? 2.000 – 3.000 euro da?! cât înseamnă? 150 milioane… cât o costa muzica? 100 de milioane… cât a costat fotograful? 50 de milioane… cât a costat coregrafia? 100 de milioane… cât a costat tot aici? Ce aveți voi? Șampanii, mese, povești? Toată asta? 100 de milioane da, cât costă masa la restaurant? 2 – 300 de milioane.. da, deci vă ridicați undeva aproape la un miliard de investiții cu nunta… Cel puțin 20.000 euro i-ați tocat? Păi adică eu nu înțeleg un lucru: L-ați luat pe Dumnezeu de prost?! El e ultimul fraier la care ați venit să vă dea harul, după ce voi ați cheltuit atâtea lucruri, care de-a 2-a zi nu mai sunt valabile?! Rochia o arunci, mâncarea ai mâncat-o, banii i-ai cheltuit? Restaurantul l-ai părăsit, florile s-au veștejit, sticlele goale le-ai aruncat și toată povestea s-a terminat. Dar cununia de la Dumnezeu rămâne! Aia e cea mai importantă”, a declarat părintele Calistrat la BZI Live, conform Observatornews.ro.

Citește și: Casă cuprinsă de flăcări la Curtea de Argeş! Pompierii au evitat extinderea focului


Părintele Calistrat s-a aflat în mijlocul unui scandal uriaş la finalul anului trecut după ce a fost acuzat de două femei că le-a lovit şi le-a numit „măciuci imorale”. De asemenea, în aceeaşi perioadă un călugăr l-a acuzat pe părintele Calistrat că l-a bătut în altar.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Propunerea mea: BOR să doneze 90% din profit către azile de bătrâni.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *