Web Analytics
scris vineri, 17.11.2023

Proiectul Conservation Carpathia despre Munții Făgăraș, premiu important în Germania

O seară memorabilă (joi, 16 noiembrie), la Munchen, în Germania, pentru „Conservation Carpathia”, cu prilejul [0]=AZXNZwUAkkjzlnE0eZrA8q7rzsPNn_sLZ0CxwBemO7juevz4UZ2Xlj0zQHbfG1jjGkl7buG1pRtmnkWMxnPh0MnjOv7PTIAlRZPXCK4L3s5uUquMq06G1vAMmiXf9A8kslK_yYGFAD90_C0X_8vSIN6o17EztbrxOzqY0mbsP2_9rQ&__tn__=-]K-R">BAMBI Awards, un eveniment anual, organizat din 1948 de televiziunea germană, „aproape necunoscut publicului român, dar de amploarea Oscarului” – așa cum spune Victoria Donos, purtătoarea de cuvânt a acestei remarcabile fundații.

Proiectul Conservation Carpathia despre Munții Făgăraș, premiu important în Germania

Citește și: Povestea colecţionarului de costume populare din Muscel. „Am reuşit să salvez o parte din identitatea noastră”

De fapt, a fost o seară memorabilă și pentru România, dar și pentru cei de la [0]=AZXNZwUAkkjzlnE0eZrA8q7rzsPNn_sLZ0CxwBemO7juevz4UZ2Xlj0zQHbfG1jjGkl7buG1pRtmnkWMxnPh0MnjOv7PTIAlRZPXCK4L3s5uUquMq06G1vAMmiXf9A8kslK_yYGFAD90_C0X_8vSIN6o17EztbrxOzqY0mbsP2_9rQ&__tn__=-]K-R">Conservation Carpathia, fiindcă „BAMBI ne-a oferit premiul la categoria „Planeta Noastră” în semn de apreciere pentru munca de 14 ani pe care o facem aici, pentru pasiunea și viziunea de a face un Parc Național în Munții Făgăraș” – a transmis Victoria Donos.

Din inima Europei, ne-am întors acasă cu cel important premiu media din Germania – premiul BAMBI.

Acest premiu aduce și mai multă vizibilitate asupra Munților Făgăraș, unde scriem povestea conservării de mai bine de zece ani. Pe 16 noiembrie, Christoph și Barbara Promberger, directorii executivi ai Fundației Conservation Carpathia, au fost premiați la categoria „Planeta Noastră”.

Alături de personalități precum Michael Jackson, Ursula von der Leyen, Papa Francisc, Tom Cruise, Bill Clinton, Alteța Sa Regală Prințesa Moștenitoare Mary a Danemarcei, Fundația Conservation Carpathia se alătură unui grup select de câștigători ai premiului BAMBI, confirmându-și astfel contribuția semnificativă la conservarea mediului și promovarea unei lumi durabile.

Bambi nu este doar un trofeu, este un semnal auzit dincolo de granițe, îndemnându-ne să persistăm în protejarea bogățiilor naturale din inima Carpaților. Sperăm că acest premiu va inspira mai mulți oameni să se implice în protejarea naturii.

Anul acesta, la Munchen, BAMBI a fost decernat pentru a 75-a oară” – au comunicat reprezentanții fundației pe pagina de Facebook.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *