Web Analytics
scris sâmbătă, 22.10.2022

Proiecte de peste 3,3 milioane euro pentru orașul Mioveni prin PNRR

Orașul Mioveni va beneficia de noi trei proiecte, aprobate spre finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Componenta 10 – Fondul Local, în valoare de 3.339.800 euro.
Unul dintre cele trei proiecte se referă la transportul public local cu mijloace ecologice, Astfel se are în vedere achiziția a patru autobuze electrice pentru transport public și infrastructura de încărcare în orașul Mioveni și comuna Davidești.

Proiecte de peste 3,3 milioane euro pentru orașul Mioveni prin PNRR

Citește și: Amenzi mari pentru şoferii care au iconiţe pe parbrize


Al doilea proiect vizează infrastructura pentru transportul verde – ITS la nivelul orașului Mioveni. Prin acesta va fi achiziționat un sistem inteligent de management urban/local la nivelul orașului i pentru soluții de taxare, inclusiv sistem de bilete integrat pentru călători, e-ticketing.
Ultimul proiect ce se va realiza: Execuție sistem optimizare costuri cu energia electrică la sediul primăriei orașului Mioveni (optimizarea costurilor cu energia electrică prin amplasarea unor panouri fotovoltaice pe acoperișul clădirii, prin înlocuirea corpurilor de iluminat clasice cu corpuri cu led, dar și prin anveloparea exterioară).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *