Web Analytics
scris duminică, 03.12.2023

Programul României la EURO 2024. Când se joacă primele meciuri

La EURO 2024, echipa națională de fotbal masculin pregătită de selecționerul Edward Iordănescu se va lupta pentru calificarea din grupe cu Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B din martie anul viitor (semifinalele sunt Bosnia și Herțegovina – Ucraina / Israel – Islanda).

Programul României la EURO 2024. Când se joacă primele meciuri

Citește și: La doar 28 de ani, un piteștean predă filosofia la Oxford


România va avea parte de un debut împotriva celei mai slab cotate echipe din grupă la EURO 2024 pe 17 iunie. „Tricolorii” vor înfrunta echipa venită din play-off-ul B, Ucraina, Israel, Bosnia sau Islanda pe stadionul lui Bayern Munchen.
Program: 17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Play-off B (Allianz Arena, Munchen); 22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln); 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt).

Citește și: Blocul firmei Titidan are penthouse „invizibil”


În cazul în care prima reprezentativă avansează în „optimi”, există două scenarii. Dacă vom câștiga grupa, vom înfrunta, pe 2 iunie, la Munchen, locul 3 al uneia dintre grupele A, B, C sau D. Iar dacă încheiem grupa pe locul secund, vom înfrunta locul 2 din Grupa D pe 1 iulie, la Dusseldorf. Locul 3 din grupa noastră ar putea duce și el în fazele eliminatorii. Am putea înfrunta locul 1 din Grupa B sau Grupa C, la Koln sau Gelsenkirchen. Euro 2024 va avea loc în Germania, în perioada 14 iunie-14 iulie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...