Prof. univ. dr. Mihaela Diaconu: ”Rămâne în conştiinţa comunităţii academice piteştene ca un reper de profesionalism”

de | 24.03.2022 12:53 | Actualitate, Politica si Administratie

Campania ”O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

Jurnalul de Argeș continuă campania ”O stradă și un bust pentru Constantin Stroe în Pitești”, în memoria a ceea ce a reprezentat directorul general al Dacia pentru județul Argeș. În ediția de săptămâna aceasta am stat de vorbă cu profesor universitar doctor Mihaela Diaconu, președinte al Senatului Universității din Pitești:
”Am avut privilegiul de a-l cunoaște pe dl Constantin Stroe ca pe un susținător al Universității din Pitești. Mai ales în ceea ce privește pregătirea resursei umane de care avea nevoie la acel moment organizația pe care a condus-o cu foarte mult profesionalism și dăruire. Din discursurile prilejuite de festivitățile dedicate deschiderilor anuale ale cursurilor universitare, am desprins observații constructive referitoare la îmbunătățirea curriculei universitare, la modalitățile prin care parteneriatul cu Universitatea din Pitești să aducă plusvaloare gigantului economic de la Mioveni, universității și absolvenților Universității din Pitești. Rămâne în conștiința comunității academice piteștene ca un reper de profesionalism, perseverență, dăruire în realizarea lucrului bine făcut și un fidel observator critic, înnobilat de gândul de a face bine spațiului economico-social în care a activat.
Mă bucură demersul inițiat în cadrul campaniei Jurnalului de Argeș de recunoaștere a personalității domnului Constantin Stroe și susțin acest demers cu toată responsabilitatea și din suflet.”

Citește și Ion Iordache, fost vicelider SAD: „Constantin Stroe a fost o mare personalitate, merită o stradă în Piteşti”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / „Am avut privilegiul să lucrez cu dl Stroe în marele proiect al revigorării Dacia”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *