Web Analytics

Produsele esențiale pentru igiena dentară completă

de | 18.04.2024 14:29 | Actualitate, Home

Dacă vă doriți ca dumneavoastră și cei dragi să aveți mereu un zâmbet frumos, curat și strălucitor, aveți nevoie de o rutină orală foarte bine organizată. De la periuța pe care o folosiți până la apa de gură sau ața dentară, pe piață există o mulțime de produse pentru îngrijirea dentară de care vă puteți folosi. Însă, dacă gama largă de opțiuni vă copleșește și nu știți de unde să începeți, stați fără griji. În rândurile ce urmează ne propunem să vă ajutăm pe această cale prin a vă prezenta produsele esențiale de care orice familie are nevoie. Veți afla ce accesorii pentru dantură trebuie să folosiți în rutina dumneavoastră zilnică și astfel, veți avea mereu un zâmbet sănătos. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Cu toții știm că vizitele la medic nu sunt chiar cea mai plăcută activitate. De aceea ne și dorim să le evităm pe cât posibil. Așa se întâmplă și în cazul mersului la stomatolog. Deși este indicat să aveți măcar un control de rutină pe lună, totuși, dacă nu puteți ajunge în timp util la medic, aflați că există și alte metode de a vă întreține dantura într-o formă sănătoasă și puternică. Pentru aceasta aveți nevoie de câteva produse esențiale, de nelipsit din orice gospodărie. Printre acestea se numără următoarele: periuța de dinți, irigatorul bucal, ața dentară, pasta de dinți și apa de gură. Fiecare vine cu caracteristici și funcții specifice. Așa că, în continuare, vă vom vorbi câte puțin despre fiecare în parte, pentru a vă ajuta să alegeți produsele potrivite pentru familia dumneavoastră. Suntem convinși că veți ajunge la cea mai bună decizie. Haideți să aflați ce vi s-ar putea potrivi.

  • Periuța de dinți

După cum bine știți, pe piața de îngrijire personală există două mari tipuri de periuțe de dinți și anume, cea obișnuită sau cea electrică. În funcție de nevoi, alegeți-o pe cea potrivită în consecință.

  • Periuța obișnuită: vine cu trei categorii de peri: duri, medii sau moi și oferă o curățare adecvată, la nivel de suprafață.
  • Periuța electrică: vine cu până la 3 capeteinterschimbabile, dispune de funcții inteligente de folosire și are programe multiple de spălare. Aceasta oferă o curățare profundă și este indicată tuturor persoanelor.

Citește și Începe distribuirea tichetelor de Paște destinate românilor cu venituri mici

  • Irigatorul bucal

Acest aparat mai puțin cunoscut oamenilor de pretutindeni este un dispozitiv esențial în îngrijirea dentară. Este alegerea perfectă dacă aveți nevoie să tratați problemele dentare precum gingivita sau parodontita sau aveți aparat dentar sau implanturi. Acest duș oral oferă o mulțime de avantaje și poate fi folosit după fiecare spălare. Printre beneficiile utilizării unui irigator bucal se numără următoarele:

  • Curățarea profundă și eficientă
  • Tratarea problemelor de dantură
  • Eliminarea completă a bacteriilor
  • Stimularea circulației sângelui în gingii
  • Spălarea spațiilor greu accesibile

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele multiple pe care le are irigatorul bucal. Ce mai trebuie să rețineți despre acesta este că:

  • Dispune de două modele: standard – cu un singur jet de apă, sau combinat – cu mai multe jeturi de apă, dar și microbule de aer.
  • Are mai multe nivele de presiune
  • Dispune de până la 1500 de pulsații pe minut și un rezervor cu capacitate de până la 1 litru
  • Poate avea până la 5 programe de curățare
  • Vine cu accesorii multiple: capete interschimbabile, acumulatori, rezervoare.

Investiția într-un astfel de aparat cu siguranță va merita!

  • Ața dentară

Un alt produs esențial pentru întreținerea dinților sănătoși este și ața dentară. Aceasta poate fi de mai multe tipuri: tradițională, cu fluor, electrică, expandabilă, cerată sau ne-cerată și oferă o curățare eficientă a zonelor mai puțin accesibile. Ea este recomandată în special persoanelor care poartă aparat dentar.

  • Pasta de dinți și apa de gură

Să nu uităm nici de ultimele două produse. Pentru un zâmbet strălucitor, o îndepărtare eficientă a petelor și o înălbire profundă a dinților aveți nevoie de o pastă cu ingrediente naturale. Spălați-vă de cel puțin două ori pe zi și veți vedea rezultatele dorite numaidecât. Iar pentru o respirație fresh și parfumată de fiecare dată, folosiți apa de gură mentolată.

Acum că ați aflat care sunt produsele esențiale pentru rutina perfectă de îngrijire a danturii, tot ce vă rămâne de făcut este să alegeți aromele favorite și aparatele cele mai accesibile și să treceți la treabă.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că acum sunteți pregătit să aveți un zâmbet mai sănătos ca niciodată. Pentru și mai multe sfaturi, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *