Web Analytics
scris miercuri, 08.11.2023

Procurorul Daniel Horodniceanu, iertat de CSM, după ce a încercat să intimideze doi polițiști care l-au oprit în trafic

Procurorul Daniel Horodniceanu, vicepreședinte al Consilului Superior al Magistraturii, scapă de cercetare discipinară cu ajutorul colegilor săi în cazul scandalului din trafic cu polițiștii.

Procurorul Daniel Horodniceanu, iertat de CSM, după ce a încercat să intimideze doi polițiști care l-au oprit în trafic

Citește și: Mihaela, scriitoarea de la morgă, a fost îngropată creștinește, astăzi, de ziua ei. Toate cele trebuincioase au fost asigurate de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului


Secţia pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a respins, miercuri, acţiunea exercitată de Inspecţia Judiciară în legătură cu dialogul pe care Daniel Horodniceanu, vicepreşedinte al CSM, l-a purtat cu un echipaj de poliţie care l-a oprit în trafic în luna mai a acestui an.Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare la Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Citește și: George Simion le cere românilor să nu-și plătească taxele în semn de protest

Horodniceanu a fost oprit în trafic de poliţiştii dintr-o comună din judeţul Iaşi pentru că nu ar fi semnalizat că intenţionează să facă o depăşire. Deranjat de oprire, Horodniceanu i-a luat la rost pe agenți și i-a amenințat că-i reclamă la superiori. Potrivit înregistrării video apărute în spaţiul public, el i-a întrebat poliţişti după ce a fost oprit în trafic dacă ştiu cine este şi le-a spus că îi va contacta pe superiorii lor. În momentul în care unul dintre poliţişti a răspuns că nu îl cunoaşte, Daniel Horodniceanu i-a menţionat că a condus DIICOT şi este cunoscut de toţi poliţiştii din judeţ.

Citește și: Oana Lasconi regretă felul în care a vorbit despre mama sa: „Ar fi trebuit să fiu mai diplomată”


După apariţia filmării în spaţiul public, Daniel Horodniceanu a transmis că nu a încălcat nicio normă rutieră şi că întreaga situaţie ar fi fost pusă la cale de cei doi poliţişti care îl cunoşteau. Acesta a menţionat că a avut reacţia respectivă întrucât cei doi poliţişti s-ar fi prefăcut că nu ştiu cine este interlocutorul lor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *