Web Analytics
scris miercuri, 08.11.2023

Oana Lasconi regretă felul în care a vorbit despre mama sa: „Ar fi trebuit să fiu mai diplomată”

Oana Lasconi a postat azi un nou videoclip în care și-a exprimat regretul pentru felul în care a vorbit despre mama sa și spune că ar fi trebuit să folosească un ton mai diplomatic.

Oana Lasconi regretă felul în care a vorbit despre mama sa: „Ar fi trebuit să fiu mai diplomată”

Citește și: Elena Lasconi, reacție la acuzațiile fiicei: „Va rămâne fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă”


„Regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă. Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoția era la maxim, asta e clar. Regret felul în care am făcut-o, regret momentul în care am făcut-o. Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură pentru mine, dar o lecție pe care vă jur ca am învățat-o”, a spus Oana Lasconi în cadrul videoclipului. „Acest scandal mi-a demonstrat un lucru clar, și anume că avem foarte, foarte mult de muncă – homofobia nu înseamnă doar ură sau frică, cum am mai văzut pe internet”, a mai spus fiica Elenei Lasconi.

Citește și: Spălare de rufe în public după declaraţia ”AUR”-istă a lui Lasconi. Răzbunarea fiicei „abandonată” de mamă


Anterior, Elena Lasconi a declarat că toate cele întâmplate în ultimele zile în legătură cu fiica sa, Oana, au ”doborât-o” şi că este cel mai greu să fie ”spectator la linşajul de care are ea parte”. Ea afirmă că va merge la Paris pentru a discuta cu fiica sa.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *