Web Analytics
scris vineri, 07.06.2024

Procuror, trimis în judecată pentru viol

Un procuror din Iași a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore. Inițial, dosarul a fost clasat la Iași, însă ulterior a fost redeschis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Potrivit probatoriului, victima a fost abuzată sexual și amenințată cu moartea.

Procuror, trimis în judecată pentru viol

Citește și: Copil de 8 ani, căzut din telescaun în stațiunea Straja. Era însoțit tot de un minor

Daniel Constantin Bosânceanu este procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni. Acesta a fost trimis în judecată pentru viol. Din probatoriu reiese că faptele au avut loc atunci când victima avea 15 și 17 ani.

De asemenea, probatoriul arată că agresiunea a avut loc pe bancheta din spate a mașinii procurorului, precum și în apartamentul acestuia.

„În perioada septembrie 2015-iunie 2017, inculpatul a constrâns persoana vătămată prin violență fizică, constând în ținerea, imobilizarea și dezbrăcarea forțată, precum și prin amenințarea cu moartea, să întrețină raporturi sexuale într-un apartament din municipiul Iași. De asemenea, prin amenințare, inculpatul a determinat persoana vătămată să întrețină raporturi sexuale pe bancheta din spate a autoturismului, pe care l-a condus în locuri izolate din oraș. ”, arată magistrații.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...