Web Analytics
scris vineri, 07.06.2024

Procuror, trimis în judecată pentru viol

Un procuror din Iași a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore. Inițial, dosarul a fost clasat la Iași, însă ulterior a fost redeschis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Potrivit probatoriului, victima a fost abuzată sexual și amenințată cu moartea.

Procuror, trimis în judecată pentru viol

Citește și: Copil de 8 ani, căzut din telescaun în stațiunea Straja. Era însoțit tot de un minor

Daniel Constantin Bosânceanu este procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni. Acesta a fost trimis în judecată pentru viol. Din probatoriu reiese că faptele au avut loc atunci când victima avea 15 și 17 ani.

De asemenea, probatoriul arată că agresiunea a avut loc pe bancheta din spate a mașinii procurorului, precum și în apartamentul acestuia.

„În perioada septembrie 2015-iunie 2017, inculpatul a constrâns persoana vătămată prin violență fizică, constând în ținerea, imobilizarea și dezbrăcarea forțată, precum și prin amenințarea cu moartea, să întrețină raporturi sexuale într-un apartament din municipiul Iași. De asemenea, prin amenințare, inculpatul a determinat persoana vătămată să întrețină raporturi sexuale pe bancheta din spate a autoturismului, pe care l-a condus în locuri izolate din oraș. ”, arată magistrații.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Argeș. Minoră dispărută

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării din...

Ultimele articole

Argeș. Minoră dispărută

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării din...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită