Web Analytics
scris duminică, 25.06.2023

Procesul lui Dinamo privind planul de reorganizare, amânat! Cum rămâne cu FC Argeş

Vineri, 23 iunie, Tribunalul Bucureşti urma să se pronunţe în legătură noul plan de reorganizare de la Dinamo Bucureşti. Instanța a dat însă un nou termen în acest proces.

Procesul lui Dinamo privind planul de reorganizare, amânat! Cum rămâne cu FC Argeş

Citeşte şi: Viorel Tudose nu crede că FC Argeș mai contestă la TAS licența lui Dinamo. ”E mai indicat să ne liniștim”

Noul termen a fost stabilit pentru 13 iulie, motivul amânării fiind greva judecătorilor din această perioadă.
Suflarea dinamovistă spera într-un verdict favorabil în demersul lor de a modifica planul de organizare astfel încât să reducă datoriile cu 5 milioane de euro, ștergând sumele destinate chirografarilor” – a scris doardinamo.com.

Speța nu înregistrează soluționări urgente”, a transmis însă judecătorul sindic, motivând astfel decizia de amânare. Prin urmare, formația din Ștefan cel Mare așteaptă ziua de 13 iulie pentru aprobarea noului plan de reorganizare. Iar campionatul începe – atenţie! – pe 15 iulie.


Aşadar, lucrurile nu sunt deloc limpezi la Dinamo înaintea începerii noului sezon fotbalistic. În aceste condiţii, unii suporteri ai echipei din Trivale întreabă dacă oficialii de la FC Argeş mai iau în calcul varianta rămânerii în Liga I, apelând în cele din urmă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Nu ştim încă. Avem deocamdată doar declaraţia pentru PRO SPORT a lui Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Argeş.


Eu unul nu cred că vom mai merge la TAS, pentru că, în opinia mea, nu are rost. E mult mai indicat să ne liniștim și să ne vedem de proiectul nostrul din Liga a II-a” – a spus Viorel Tudose..

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *