Web Analytics
scris joi, 18.04.2024

Proces amânat în cazul Vlad Pascu; judecătoarea a formulat cerere de abţinere

Judecătoarea dosarului lui Vlad Pascu a amânat, joi, procesul şi a formulat cerere de abţinere, solicitându-le colegilor săi magistraţi să o retragă din acest dosar, informează Agerpres.

Proces amânat în cazul Vlad Pascu; judecătoarea a formulat cerere de abţinere

Citește și: Visuri de la zero. Vrem să refacem căsuţa bunicii de la Sălătrucu!

Potrivit sursei,”Doamna judecător a formulat cerere de abţinere. Pe scurt, solicită colegilor dânsei să o retragă din acest dosar. Cererile noastre de amânare, a mea şi a colegei mele, au fost formulate bazându-ne pe ceea ce a dispus Inspecţia Judiciară, respectiv sesizarea CSM, cu privire la suspendarea doamnei judecător, motiv pentru care s-a amânat termenul de astăzi, s-a dat un nou termen. Dacă se va admite cererea de abţinere, întreg procesul se va relua de la zero. Dacă doamna judecător va fi suspendată pe 24 aprilie, se va relua procesul de la zero. Dacă niciuna dintre cele două variante nu se va aplica, la termenul următor vor fi audiate părţile civile”, a declarat avocatul familiilor victimelor, Adrian Cuculis, la ieşirea din Judecătoria Mangalia.

Citește și: Bucăţi de sticlă, descoperite într-un borcan cu zacuscă produsă în România

Noul termen de judecată a fost stabilit pe 9 mai, ora 10,00, potrivit sursei. Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM a amânat, pentru 24 aprilie, solicitarea Inspecţiei Judiciare de suspendare a judecătoarei Ancuţa Popoviciu din funcţie, pentru comportamentul său din timpul procesului, când a venit nepregătită şi a întrebat dacă unul dintre tinerii decedaţi se află în sala de judecată, notează Agerpres.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *