Proca a contestat ordinul de demitere

de | 9.09.2021 12:56 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Primarul comunei Berevoești nu acceptă ușor pierderea mandatului! El și-a pierdut calitatea de ales în temeiul legii, după ce a fost condamnat definitiv pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane, fiind acuzat că și-a angajat tatăl consilier personal. Pe data de 20 august, prefectul de Argeș a constatat prin ordin încetarea de drept a mandatului de primar al lui Florin Bogdan Proca, iar la finalul lunii actul emis de Emilia Mateescu a fost atacat în instanță. Primarul de la Berevoești va afla la finalul acestei săptămâni dacă va avea sau nu câștig de cauză, mai ales că prin hotărârea judecătorească de condamnare nu primise în mod direct pedeapsa complementară a pierderii dreptului de a deține o funcție publică.
C.I.B.

Citește și Verdict de conflict de interese pentru primarul de la Berevoeşti / Proca jr., condamnat pentru „infracţiunea de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane”

 

Acest articol este despre: berevoesti,florin proca

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...