Web Analytics

Probleme mari pentru principalul marcator străin din istoria fotbalului românesc: „Există posibilitatea să-mi fie amputat piciorul”

de | 8.02.2023 09:59 | Actualitate, Home, Sport

Brazilianul Eric de Oliveira, cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc, se confruntă cu mari probleme medicale. Au trecut aproape doi de la ultimul său meci, iar Eric se află în prezent la Mediaș și spune că a intrat în depresie din cauza modului în care s-a lăsat de fotbal. „Mă așteptam să merg la doctor și apoi să revin la fotbal, însă n-a fost așa. Un medic mi-a pus un stent la picior și din momentul ăla eu n-am mai putut să joc! A fost finalul. Acum, de exemplu, nu pot să fac nici măcar 50 de metri pentru că mă dor picioarele, se umflă. Când mi-am dat seama că nu voi mai putea juca fotbal am intrat în depresie!”, a spus brazilianul, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Citește și: Cât costă asigurarea locuinței în caz de cutremur. Doar o gospodărie din cinci are încheiată o astfel de poliță

„E ciudat că medicii nu știu, îmi spun doar că am o arteră înfundată. Mi-au desfundat-o de trei ori până acum. Apoi mi s-a spus că am tromboflebită, mi se îngroașă sângele și trebuie să iau anticoagulante. Din păcate nu văd rezultate, nicio îmbunătățire. Dacă situația de la piciorul meu stâng se agravează în următoarea perioadă există posibilitatea să-mi fie amputat! E greu… Sunt în lumea mea și uneori cred că e mai bine să fiu singur. Merg înainte, încerc să nu mă plâng prea mult. Dumnezeu mi-a dat atâtea, iar dacă acesta este modul prin care trebuie să trec ca să revin, o să trec”, a adăugat acesta.

Citește și: O adolescentă, rănită într-un accident lângă Piteşti! Dusă de urgenţă la spital!

Eric de Oliveira, acum în vârstă de 37 de ani, a marcat 66 de goluri în România, fiind cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc. El a jucat în țara noastră pentru Gaz Metan Mediaș, Pandurii Tărgu Jiu, Viitorul și FC Voluntari.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *