Web Analytics

O adolescentă, rănită într-un accident lângă Piteşti! Dusă de urgenţă la spital!

de | 7.02.2023 21:56 | Actualitate, Home

Cu puţin timp în urmă, la ora 21 (marţi, 7 februarie), ISU Argeş ne-a informat că o adolescentă în vârstă de 16 ani a fost rănită la Bradu, când se deplasa, ca pieton, pe drumul judeţean ce trece pe sub pasarela Drumului Naţional 65B.

Citeşte şi: Argeș. Prinși când livrau cherestea din depozit, fără acte! 10.000 de lei amendă!

Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă a intervenit la faţa locului. După prima evaluare, a rezultat că fata era semiconștientă, având leziuni la cap. a fost transportată de urgenţă la spital. Din câte se pare, la Pediatrie.

Alte detalii aşteptăm de la polițiștii Biroului Rutier Pitești, care la această oră fac cercetări privind acest accident de circulaţie.

Update. Ora 22.30. Biroul de presă al IPJ Argeş a transmis că autorul accidentului este un bărbat de 56 de ani, din Pitești, care se deplasa pe DJ 659, pe raza comunei Bradu, venind dinspre Suseni. Omul a fost testat cu aparatul etilotest: nu consumase alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *