Web Analytics

Probleme la CS Mioveni: „Am luat un singur salariu pe acest sezon, pe luna iulie, acum suntem în decembrie”

de | 6.12.2022 08:00 | Actualitate, Home, Sport

Jucătorii de la  CS Mioveni nu și-au mai primit salariile din luna iulie, a declarat luni seară fundaşul Ionuţ Balaur. CS Mioveni a pierdut, scor 1-5, meciul cu FCSB, din etapa a 19-a din Superligă. Partida a început cu o întârziere de 10 minute, ca urmare a protestului jucătorilor de la CS Mioveni.

Citește și: Liceul din Stâlpeni se „remarcă” printr-o altă neregulă, de data asta de pe vremea fostei directoare

”Toţi suntem dezamăgiţi. Am luat un singur salariu pe acest sezon, pe luna iulie, acum suntem în decembrie. În iulie era căldură, acum vine Crăciunul şi suntem tot fără salarii. Durează foarte mult memoriul. Dacă am fi străini, am merge la FIFA, am deveni liberi imediat şi am lua banii. Aici, ar dura trei luni. Am mai avut tentative, cu Hermannstadt am vrut să întârziem meciul. Atunci am fost întorşi de conducere, ni s-a spus că se vor rezolva, că vom primi un salariu. Nu s-a respectat ce ni s-a promis.

Citește și: Timp de trei ani, contabila de la Corbi a furat aproape 2 milioane lei sub nasul fostului primar

Dacă am fi fost plătiţi şi nu am sta cu gândul la bani, am fi fost şi noi mai motivaţi. Ne-au spus că nu au bani. Asta a fost ce ne-au comunicat, că nu au bani. Vom vedea ce va urma. E dificil, mâine e Moş Nicolae, avem copii acasă. Nu vreau să fiu penibil să-i spun că nu am avut ce să-i cumpăr copilului, dar nu poţi să vii zi de zi, zi de zi şi să nu-ţi primeşti banii”, a spus Ionuţ Balaur la Digisport.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *