Web Analytics

Liceul din Stâlpeni se „remarcă” printr-o altă neregulă, de data asta de pe vremea fostei directoare

de | 2.12.2022 10:40 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Elena Postelnicu (foto), actuala directoare: ”Eu îmi văd de treaba mea, repar tot ce a stricat această doamnă în atâția ani”

Liceul Tehnologic „I.C. Petrescu” din Stâlpeni iese din nou în față cu un alt incident, asta după ce, la finalul lunii octombrie, directoarea instituției de învățământ ne-a povestit că a fost amenințată cu moartea de tatăl unui elev. Același individ a fost reclamat și pentru abuz emoțional asupra unui elev de la liceu. De data aceasta, școala se „remarcă” printr-o altă neregulă, și anume: fotografii dintr-un catalog al liceului însoțite de un mesaj prin care i se aduc acuzații fostului director Gabriela Nedelcu. Postarea provine dintr-un cont fals și a fost sesizată de o publicație online a comunei. Ulterior, atât fotografiile, cât și contul au fost șterse. Cert este că fotografierea catalogului nu era permisă, întrucât erau afișate date cu caracter personal ale elevilor.

„Nu este prima dată când apar documente de pe vremea fostului director”

În acest context, am luat legătura cu actualul director al liceului, Elena Postelnicu. Aceasta susține că poza respectivă e de pe vremea fostei directoare, Gabriela Nedelcu, în al cărei mandat au existat mai multe nereguli:
„Nu știu cine a făcut chestia asta și cine a fotografiat, la arhivă… Probabil că s-a întâmplat cu ani în urmă, pentru că nu este prima dată când apar documente de pe vremea fostei mele colege, care înainte a fost director. Bineînțeles că pozele respective erau de atunci. Prin 2014, 2015, atunci s-a întâmplat, au fost mari nereguli la catalogul respectiv. Dar atunci nu eram eu, director era colega mea Gabriela Nedelcu. Acum se răscolește, au început să iasă la suprafață toate abuzurile pe care le-a făcut această doamnă în 8 ani de mandat de director. Cel care a făcut postarea respectivă cu fotografiile spunea, de fapt, adevărul. Abuzuri au fost făcute în școală pe față, dar nu știu cine e persoana care a postat. Eu îmi văd de treaba mea, repar tot ce a stricat această doamnă în atâția ani. Altceva nu fac”, ne-a precizat Elena Postelnicu, director al liceului din Stâlpeni.

Citește și Directoarea de la Liceul Stâlpeni, ameninţată cu moartea de tatăl unui elev

Am întrebat-o pe Elena Postelnicu cum încearcă să repare neregulile făcute de fosta directoare și dacă în urma celor apărute a sesizat Inspectoratul Școlar.
„Nu încerc în niciun fel; atâta timp cât eu nu am nicio implicare, ce aș putea să fac eu? N-am nicio vină”, se contrazice dna director, adăugând, totuși, că fosta directoare iscă anumite conflicte în liceu de când Elena Postelnicu a câștigat concursul de director.
În legătură cu postarea fotografiei din catalog, l-am apelat și pe șeful ISJ, Dumitru Tudosoiu, însă acesta nu a răspuns.

Citește și Investiţii pe canalizare şi cămin cultural de un milion de euro la Stâlpeni

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *