Web Analytics

Prințul Harry și Meghan Markle, audiați într-un proces de defăimare intentat de sora vitregă a ducesei

de | 8.02.2023 20:10 | Actualitate, Home

Prințul Harry și soția sa Meghan Markle vor ajunge în fața unei instanțe de judecată, ca urmare a reclamațiilor privind afirmații defăimătoare făcute în cadrul interviului acordat celebrei prezentatoare Oprah Winfrey, în 2001. Atunci, cuplul a ales să vorbească deschis, în fața întregii lumi, despre familiile lor, viaţa la curtea regală şi despre sănătatea mintală. Procesul civil a fost intentat, în Statele Unite, de sora vitregă a actriței, potrivit BBC.

Citește și: Victor Pițurcă a scăpat de controlul judiciar

Samantha Markle o acuză pe Meghan de „defăimare şi răspândire de informaţii false și vătămătoare”. Femeia s-a simțit umilită după celebrul interviu acordat de cuplul princiar prezentatoarei de televiziune Oprah Winfrey, în urmă cu doi ani. Mai exact, reclamanta susţine că a fost defăimată atunci când Meghan „a declarat în mod fals şi cu rea intenţie” că ea a crescut ca „un copil singur la părinţi”, citează Agerpres. Samantha Markle, care suferă de scleroză multiplă şi se deplasează într-un scaun cu rotile, afirmă că interviul a fost vizionat de aproximativ 50 de milioane de persoane din 17 ţări. Astfel femeia spune că a simțit „umilinţă, ruşine şi ură la nivel mondial”. Mai mult decât atât, ea își acuză sora vitregă și că s-a folosit de „puternicele resurse ale operaţiunii de PR a familiei regale” pentru a răspândi „minciuni la scară mondială” inclusiv despre tatăl lor, Thomas Markle, în cadrul „unei campanii premeditate de distrugere a reputaţiei şi credibilităţii lor”.

Citește și: Seismolog japonez: „Cutremurul din Turcia este cel mai grav din secolul XXI”

Procesul pentru defăimare intervine la puţin timp după ce prinţul Harry a publicat volumul său de memorii, Rezervă, în luna ianuarie, dar şi după ce cuplul Harry-Meghan a apărut într-un serial difuzat de Netflix la sfârşitul anului trecut.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *