Web Analytics

Prințul Harry își acuză tatăl de trădare

de | 21.04.2024 13:12 | Actualitate, Home

Un expert regal a declarat că Prințul Harry a fost lăsat „în lacrimi” și „furios” după ce a fost evacuat din Frogmore Cottage. El a spus că soțul lui Meghan Markle s-a simțit trădat chiar de tatăl său, Regele Charles.

Prințul Harry, în război cu regele Charles

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

În urmă cu mai bine de un an, în martie 2023, după ce a fost publicată cartea de memorii explozivă a prințului Harry, „Spare”, s-a aflat că regele Charles le-a cerut fiului său și lui Meghan Markle să părăsească Frogmore Cottage. Harry a considerat că gestul tatălui său a fost „răzbunător”.

La momentul respectiv, o sursă a declarat că acesta este sfârșitul lui Harry și Meghan în Marea Britanie. Aceasta a mai spus că cei doi vor fi nevoiți să își cumpere o casă dacă vor vrea să revină în Regatul Unit.

„Familia Sussex nu mai închiriază Frogmore Cottage. Acest privilegiu a fost eliminat. S-a terminat pentru ei în Marea Britanie. Dacă vor dori o reședință în Marea Britanie, vor trebui să cumpere una în mod privat”, a spus sursa.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *