Web Analytics

Principesa Sofia a României, implicată într-un accident cu trei mașini pe DN1

de | 15.05.2023 20:56 | Actualitate, Home

Traficul este îngreunat pe DN 1, în județul Ilfov, unde a avut loc un accident în care au fost implicate trei mașini. Potrivit surselor Antena 3 CNN, la volanul unuia dintre autoturisme se afla Principesa Sofia a României, cea de-a patra fiică a regelui Mihai și a reginei Ana.

„La data de 15 mai a.c., în jurul orei 15:29, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN1-Otopeni, km13, sensul de mers Ploiești-București, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme.

Citește și: Noaptea muzeelor! 3000 de persoane au vizitat Muzeul Golești și Castrul Jidova

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciul Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență, context în care cei 3 conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical, care a evaluat persoanele implicate în evenimentul rutier, însă niciuna dintre acestea nu au fost transportate la spital.

În cauză, evenimentul rutier va fi soluționat de către polițiștii rutieri din Otopeni, în termenul prevăzut de lege, respectiv 24 de ore”, au transmis polițiștii rutieri.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *