Principele Nicolae a vizitat Liceul Tehnologic „Regele Mihai I”din Orașul Regal

de | 10.04.2022 14:28 | Actualitate, Home

Nicolae al României, nepotul regelui Mihai I, s-a aflat săptămâna aceasta în muncipiul Curtea de Argeș pentru a vizita Liceul Tehnologic „Regele Mihai I”, acolo unde, se desfășoară un proiect național de promoare a regalității in unitățile de învățământ preuniversitar.

Citește și: Veteran de război din Albeștii de Argeș, premiat de primar pentru împlinirea vârstei de 100 de ani!

Astfel, prin Proiectul Național ,,Istoria Regalității în Școli”, realizat cu sprijinul Asociației Principele Nicolae al României  şi iniţiat chiar de nepotul regelui Mihai I, a ajuns şi la Liceul Tehnologic ”Regele Mihai I” din Orașul Regal, relatează jurnaliștii de la site-ul interesargesean.ro. Prin intermediul acestui proiect se doreşte promovarea și valorificarea istoriei românilor şi în mod special cunoaşterea meritelor și rolului pe care Casa Regală a României le-a avut de-a lungul timpului în istoria ţării noastre.

Tinerii de la Liceul „Regele Mihai I” din Curtea de Argeș au avut astfel o ocazie extraordinară, de a participa la o lecție de istorie și de viață predată la cel mai înalt nivel.

Foto: interesargesean.ro

Acest articol este despre: elevi,liceu,nepot,regele Mihai I,vizita

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole


Loading RSS Feed