Web Analytics

Principalele hotărâri adoptate în ședința ordinară a Consiliului Județean Argeș

de | 24.02.2022 17:27 | Actualitate, Politica si Administratie

Astăzi, 24 februarie 2022, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Argeș, desfășurată prin mijloace electronice (on-line). Hotărârile Consiliului Județean Argeș sunt afișate pe site-ul instituției –  https://www.cjarges.ro/…/sedinta-ordinara-a-c.j.-arges… Ședințele pot fi urmărite și on-line accesând site-ul Consiliul Județean Argeș, secțiunea Servicii Online – https://www.cjarges.ro/en/sedinte-live

Principalele hotărâri adoptate în ședință:

-Calendarul principalelor activități și manifestări cultural – artistice, științifice și sportive pe anul 2022, ce vor fi organizate și sprijinite de Consiliul Județean Argeș și instituțiile subordonate.

-Completarea domeniului public al județului Argeș cu bunul imobil Pod pe DJ741, situat în orașul Ștefănești. Podul pe DJ 741 Pitești – Valea Mare – Făgetu – Mioveni, km 2+060 peste pârâul Valea Mare (Ploscaru) a fost construit cu fonduri de la C.J. Argeș și de la bugetul de stat, prin PNDL II.

-Devizul General și bugetul proiectului pentru proiectul cu titlul ”RESTAURAREA MUZEULUI JUDEȚEAN ARGEȘ – CONSOLIDAREA, PROTEJAREA ȘI VALORIFICAREA PATRIMONIULUI CULTURAL”.

-Organigrama și Statul de funcții ale spitalelor aflate în administrarea Consiliului Județean Argeș.

Citește și Radu Perianu, mesaj cu privire la situația actuală din Ucraina

-Costurile lunare de întreținere datorate de beneficiarii serviciilor furnizate de Unitățile de Asistență Medico Socială.

-Protocolul de colaborare încheiat între ATOP Argeş şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş, ISU Argeş şi Poliţia Locală Piteşti privind reducerea fenomenului de cerşetorie şi migraţie de pe raza judeţului Argeş, pentru anul 2022.

Revizuiriea proiectului partenerial privind campania de prevenire a delicvenței juvenile ”Educație fără violență”.

-Constituirea dreptului de administrare în favoarea Consiliului Local al Comunei Căteasca, pe o perioadă de 5 ani asupra unui sector din drumul județean DJ 704 C, de la km 9+726 la km 10+603, în vederea reabilitării acestuia.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *