PRIMIȚI MĂRȚIȘORUL SPERANȚEI DE PACE

de | 1.03.2022 08:53 | Actualitate, Home

Am deschis fereastra sufletului și am lăsat primăvara să intre! Cu inima plină de iubire, din alb fir de speranță și lumină, din fir roșu de viață, bucurie și zâmbet, împletesc șnur de Mărțișor ce vi-l ofer dumneavoastră, distinse doamne și domnișoare care ați ales profesia de asistent medical, ca mesager ce vestește izbânda primăverii în fața iernii, ca recunoștință pentru profesionalism, pentru empatie și pentru dăruirea dumneavoastră, remarcabile inimi generoase.

Citește și: Primarul Elena Lasconi către câmpulungeni: „Sunt așa mândră de voi”

Primiți primăvara în suflet, îmbrăcați culorile ei, îmbrățișați pentru împlinire toată starea de bine pe care o aduce acest anotimp!

Primăvară binecuvântată, tuturor!

Cu prețuire,

Estera Stămoiu, președinte OAMGMAMR Argeș

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești
Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești

Joi, 30 iunie 2022, Asociația de Arte și Spiritualitate ZAN ART în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș prin  Centrul de zi pentru copii/tineri cu dizabilități ''Șanse Egale'', comuna Domnești, județul Argeș au...