Web Analytics

Primarul Sectorului 1 a fost trimis în judecată chiar în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat

de | 25.04.2024 19:18 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au trimis-o în judecată, joi, pe Clotilde Armand (USR), primarul Sectorului 1, pentru comiterea infracțiunii de folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane.

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

Armand a respins acuzațiile procurorilor: ”Un caz penibil, deschis la plângerea lui Dan Tudorache, cu acuzații ridicole, în care au inventat un prejudiciu de 3.000 euro. Un dosar în care Marcel Ciolacu a schimbat 4 procurori până a găsit unul din provincie pe care l-a avansat să mă ancheteze, ca să nu mai zic actualul premier atacă independența Justiției la fiecare apariție publică, iar Alina Gorghiu a ajuns unealta PSD în demolarea Justiției. Abia așteptam ca întregul dosar să ajungă în instanță să demontez toată aceasta făcătură”.

Procurorii au transmis că ”azi, dosarul a fost înregistrat la instanță. De aceea comunicatul nostru a fost dat azi. Rechizitoriul și viza legalității prim-procurorului poartă data anterioară”.

Tot joi, Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *