Primarul liberal Nicolae Barbu a fost transferat la Spitalul “Victor Babeş” din Capitală

de | 30.07.2020 09:36 | Actualitate, Home

După cum vă informam săptămâna trecută, edilul localităţii Valea Iaşului, Nicolae Barbu, împreună cu soţia acestuia, au fost internaţi pentru tratament la Spitalul de Pneumoftiziologie “Sf. Andrei”, după ce aceştia au fost infectaţi cu noul coronavirus.

În urma buletinului de analize efectuate în spital, edilului Nicolae Barbu i s-a descoperit o creştere alarmantă a glicemiei, iar medicii de la Spitalul din Valea Iaşului au dispus transferarea sa la Spitalul “Victor Babeş” din Capitală, pentru îngrijiri de specialitate şi aplicarea tratamentelor specifice pentru însănătoşire. Potrivit surselor noastre, starea de sănătate a soţiei şefului administraţiei publice locale din Valea Iaşului este una bună şi este de aşteptat ca în zilele următoare să fie externată.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...