Web Analytics

Primarul Gentea, despre contribuția la FC Argeș: „Am adus 600.000 de euro singur, în afară de banii Consiliului Local”

de | 27.08.2021 13:23 | Actualitate, Politica si Administratie

Joi, 26 august, ziua în care legendarul Nicolae Dobrin ar fi împlinit 74 de ani, primarul Cristian Gentea a fost întrebat, în cadrul conferinței de presă de la Primărie, cum comentează parcursul echipei FC Argeș. „Eu mă ocup numai să aduc bani la FC Argeș. În rest, Jean Vlădoiu cu Andrei Prepeliță și cu Mihai Ianovschi…. e treaba lor. Dacă tot m-ați întrebat, eu nu voiam să vorbesc nimic de fotbal, am promis la începutul campionatului un buget de minim 3 milioane euro. Am sărit de 3 milioane de euro. Vă socotesc pe hârtie când doriți dvs. Eu, personal, nu e frumos să mă laud, dar am adus 600.000 de euro singur, în afară de banii Consiliului Local. Ieri le-am spus că nu accept să intre în banii veniți de la Primărie, decât în momentul în care situația este clară, legată de o eventuală, Doamne-ferește, retrogradare. Să se descurce cu ce au! E bine ca atunci când dăm salariile la FC Argeș de la CS Mioveni să le dăm pe toate la fel, fie toate brute, fie toate nete. Sau le dăm pe cele nete de la FC Argeș și pe cele brute de la Mioveni”, a spus primarul Cristian Gentea.

Citește și Coroane de flori în memoria Gâscanului! Nicolae Dobrin ar fi împlinit 74 de ani

Citește și Gentea n-a fost la meciul cu CFR. Primarul continuă silenzio stampa

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Primarul asta este pus pe făcut săli de sport, stadioane, echipe și lumea nu are locuri in spitale și dacă au, trebuie să vină cu mâncarea de acasă și cu medicamentele.
    O rușine să dai bani ptr cluburi de sport și Corona ne omoară pe capete.
    Pot să-l numesc Primarul Hopa Mitică, sportivul fără echipă.
    De aia o sa ajungă și mai rau orașul. Gândul doar la prostii îi stă întâi alesului .

  2. Pan’ce zisesi prostia, eram intre luntre si punte. Acu’ m-am lamurit, esti si mai tare decat nea Pendula ; vai de capu’ vost’ / va va ramane un nume prost !