Web Analytics

Primarul Gentea a semnat contractul pentru actualizarea planului de mobilitate urbană

de | 20.01.2022 13:46 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Miercuri, 12 ianuarie a.c., primarul Cristian Gentea a semnat contractul pentru servicii de actualizare a Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al Municipiului Pitești, pentru perioada 2021-2027, din cadrul proiectului „Consolidarea capacității administrative locale prin planificare strategică eficientă”. Valoarea contractului este de 232.050,00 lei, inclusiv TVA, iar perioada de derulare a acestuia este de 9 luni.
Planul de Mobilitate Urbană Durabilă este un instrument pentru analiza tuturor formelor de transport motorizat și nemotorizat/de pasageri sau marfă, în mișcare sau staționar. Mai exact, este un studiu util pentru monitorizarea transportului în comun, a transportului rutier în municipiu și în comunele limitrofe, a siguranței rutiere urbane, oferă date importante de logistică urbană și ne ghidează în gestionarea mobilității și în implementarea de sisteme de transport inteligente.
M.S.

Citește și Primarul Cristian Gentea: „Dezvoltatorii imobiliari nedisciplinaţi se vor întoarce în legalitate”

Cotește și Ana din Topoloveni şi visul ei antreprenorial foarte creativ / Povestea fetei care livrează surprize la domiciliu din partea rudelor plecate în diaspora

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii