Web Analytics

Primarul din Mioveni îi dă replica lui Gigi Becali, care vrea să i-l trimită înapoi pe Bogdan Rusu: ”Nu joacă pe post fix. La Mioveni, avea larghețe în atac”

de | 17.09.2022 10:33 | Actualitate, Home, Sport

Titularizat de Dică în locul lui Compagno, Bogdan Rusu a avut o prestație slabă în meciul de joi dintre FCSB și Anderlecht, iar asta l-a înfuriat pe finanțatorul Gigi Becali. Atacantul adus de la Mioveni pe suma de 200.000 de euro a fost înlocuit la pauză. 

Citește și: Diseară, CS Mioveni joacă în Giulești în etapa 11 a Superligii

”El nu poate la nivelul ăsta”

Dacă aveam un atacant aseară… Rusu a primit o minge, dar dormea. El nu poate la nivelul ăsta. Se sperie, săracul! Noi le dăm banii jucătorilor și le mulțumim. Le mulțumim tuturor celor care au fost pe teren când s-a calificat echipa în grupe, nu ne pare rău, nu regretăm. Dar cine nu face față pleacă înapoi! Dacă vor cei de acolo să-i ia, le dau banii înapoi. Ia, tată, 250.000 euro și luați-l înapoi pe Dulca! Ia, tată, și luați-l pe Rusu înapoi. N-ai ce să faci! Fiecare cu nivelul lui. N-ai cum să joci cu Rusu la nivelul acesta. De ce să se supere? A avut o experiență aici, câștigă și niște bani. Dar nu poate la acest nivel”, a punctat Becali, într-o intervenție la Pro Arena, citat de gsp.ro.

Foto: Gazeta Sporturilor

”El l-a dorit, el a insistat pentru Rusu”

Ce părere are însă primarul Ion Georgescu, suporterul numărul unu al echipei CS Mioveni, fără de care, suntem convinși, transferul lui Rusu la FCSB n-ar fi avut loc? Cum comentează edilul-șef reacția domnului Becali la adresa fotbalistului din Mioveni? Cu puțin timp în urmă, domnul Georgescu a avut amabilitatea să ne răspundă.

Nu știu… El l-a dorit, el a insistat pentru Rusu. Când l-a cerut, nu știa? Cred că trebuie să-i dea o șansă… Să fie jucat. Este un jucător care își găsește singur… postul/breșa în funcție de adversar. Nu joacă pe post fix. La Mioveni, avea larghețe în atac” – ne-a declarat primarul orașului Mioveni.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *