Web Analytics

Diseară, CS Mioveni joacă în Giulești în etapa 11 a Superligii

de | 17.09.2022 08:19 | Actualitate, Home, Sport

Diseară, de la ora 21:30, CS Mioveni o va întâlni pe Rapid, în Giulești, într-o partidă contând pentru etapa 11 a Superligii. CS Mioveni ocupă penultimul loc în clasament, cu 6 puncte în zece runde. Rapid București se află pe locul 2, cu 21 de puncte (tot atâtea câte are și Farul, dar cu golaveraj inferior față de constănțeni).
Totuși, ”alb-vișiniii” trebuie să fie prudenți. Anul trecut, au trecut cu greu de argeșeni, după ce în turul sezonului regulat au învins la Mioveni cu 2-0. A urmat o victorie, tot în Argeș, la loviturile de la 11 metri, în Cupă, după 0-0 în timp regulamentar. Apoi, în retur, a venit un 1-1 cu rapidiștii, pentru ca în ultima rundă din 2022-2023, Mioveniul să se impună acasă contra bucureștenilor cu 3-2.

Citește și: Aproape 80 de piloți sunt înscriși pe lista de start la Trofeul Câmpulung Muscel 2022


Rapidiștii au cea mai bună apărare din prima divizie, cu numai cinci goluri primite. În runda anterioară, au cedat, 0-1 la U Craiova 1948. Asta, după patru victorii consecutive. La rândul ei, Mioveniul a suferit primul eșec cu Flavius Stoican la cârmă: a fost 0-1 acasă cu ”U” Cluj, după trei partide fără înfrângere sub comanda celui care l-a înlocuit pe Alexandru Pelici.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole